top of page
58_edited.jpg

BASHKOHU NË FAMILJEN TONË VULLNETARE!

Çfarë mund të bëni:

- Strehoni qejnë dhe qenushë

- Shetit dhe luaj me qentë

- Dërgoni qenin në aeroplan ose në makinën tuaj për adoptime ndërkombëtare në Evropë dhe SH.B.A.

- Ndihmoni në përmirësimin e hapësirave të strehimores dhe shtëpive të qenve

- Dërgoni qentë tek veterineri

- Ndihmoni në menaxhimin e faqes sonë të internetit dhe platformave të mediave sociale

- Ndihmoni në organizimin e ngjarjeve dhe fushatave

- Ushqeni dhe monitoroni qentë e rrugës kur lirohen

- Ndihmoni në transportimin e furnizimeve të dhuruara në strehimore

 

Na kontaktoni për të mësuar se si mund të ndihmoni!

prishtinadogshelter@gmail.com

+386 49 342 926

Volunteer: Welcome
Volunteer: Pro Gallery
bottom of page