top of page
21.jpg

JU NA NDIHMONI NE

di4oLK9jT.jpg

MBULONI SHPENZIMET VETERINARE

Kafshët në rrugë që ne shpëtojmë shpesh dëmtohen dhe kanë nevojë për ndihmë profesionale. Ne gjithashtu bëjmë sterilizojmë dhe kastrojmë qenjtë. Klinikat tona veterinare partnere na japin zbritje por pa ndihmën tuaj për të ndihmuar kafshët që vuajnë është e pamundur.

di4oLK9jT.jpg

USHQYERJA DHE STREHIMI I QENJVE

Donacionet tuaja na ndihmojnë të blejmë ushqim për qentë dhe këlyshët, të marrim shtëpi të mbrojtura nga moti dhe të ndërtojmë rrethime më të mira ku qentë mund të vrapojnë.

di4oLK9jT.jpg

MIRËMBAJTJA E FURGONIT TË STREHIMORES

Pa furgonin tonë nuk do të ishim në gjendje të merrnim dhe transporton kafshë që kanë nevojë për ndihmë. Furgoni ynë është i vjetër dhe ka nevojë për shumë mirëmbajtje. Ne gjithashtu mbështetemi në donacionet për të blerë karburant.

di4oLK9jT.jpg

PAGESA E QIRASË DHE MBULIMI I  SHPENZIMEVE TË STAFIT

Toka ku ne e kemi strehimoren është pronë private dhe ne duhet të paguajmë qira për të qëndruar në të. Gjithashtu, edhe pse kemi shumë vullnetarë të mrekullueshëm, stafi ynë i vogël thelbësor duhet të paguhet sepse kujdesi për strehimoren është një punë me orar të plotë.

Ne botojmë një raport fotografik për çdo donacion në faqen tonë në Facebook dhe Instagram

Donate: Get Involved

MËNYRAT E DHURIMIT

di4oLK9jT.jpg

DHURIMI NË PERSON

Na vizitoni në çdo kohë për të takuar këlyshë dhe qen dhe për të parë punën tonë! Na tregoni kur doni të vizitoni   

prishtinadogshelter@gmail.com

di4oLK9jT.jpg

TRANSFERTË BANKARE

Account Holder: Prishtina Dog Shelter

Adress. RKS Kosovo, Prishtine.10000.Gazmend Zajmi 1/2 Nr. 4

ACCOUNT: NO IBAN : XK051110338592000154

 

Swift (BIC) Code: MBKOXKPRXXX

di4oLK9jT.jpg

Klikoni në lidhjen e mësipërme për të dhuruar në bashkësitë!

di4oLK9jT.jpg

DHURONI FURNIZIME

Kemi nevojë për shumë artikuj për qentë duke përfshirë ushqimin, shtëpitë e qenve, enët dhe materialet e shtrëngimit për mbylljet. Ju mund ta lëshoni donacionin në strehë çdo kohë ose ne mund ta marrim atë. Na kontaktoni për të zbuluar se çfarë nevojitet më shumë tani.

di4oLK9jT.jpg

PAGUANI FATURAT TONA

Klinikat tona veterinare partnere shpesherë na ndihmojnë dhe bien dakord për të marrë pagesa në një datë të mëvonshme. Na kontaktoni nëse dëshironi të ndaleni në një klinikë veterinare dhe të na ndihmoni të mbulojmë koston.

di4oLK9jT.jpg

SPONSORIZONI NJË QEN

Ju mund të zgjidhni një qen në strehën që do të donit të mbështesni për një kohë të gjatë dhe të ndihmoni në mbulimin e kostos së ushqimit dhe kujdesit veterinar të tij. Zakonisht mbajmë qen derisa të shërohen ose derisa këlyshët të rriten. Nëse ato nuk adoptohen, ne duhet t'i lëshojmë ato sepse hapësira dhe burimet e strehës janë të kufizuara. Me ndihmën tuaj ne mund të kujdesemi për ta për më gjatë. Na vizitoni për të takuar qentë dhe këlyshët dhe për të mësuar detajet.

di4oLK9jT.jpg

PËRHAPENI FJALËN

Kujdesi për kafshët e rrugës nuk mund të zgjidhet nga një organizatë, është një detyrë për të gjithë komunitetin. Tregojuni miqve dhe familjes suaj se ata mund të adoptojnë një qen, të bëjnë një dhurim ose të bëhen vullnetarë në strehimore. Ndani informaata në lidhje me punën tonë në mediat sociale. Bëni një fushatë  ditëlindjeje për mbledhjen e fondeve - ka shumë mënyra për të  bërë njerëzit të kujdesen. Së bashku mund të bëjmë një ndryshim të madh!

Donate: Get Involved

FALEMINDERIT PER NDIHMEN!

1_edited.jpg
Donate: Welcome
bottom of page