top of page

ADOPTONI NJË  QEN - B ËNI  NJË SHOK PËR TERË JETEN

Shihni këlyshët dhe qentë tanë ketu më poshtë

IMG_2313.JPG

ADOPTIMET VENDORE

Nëse jetoni në Kosovë, adoptimi është shumë i lehtë! Së pari, shikoni më poshtë fotot e qenve dhe këlyshëve që kemi aktualisht (secila foto ka një përshkrim të shkurtër). Së dyti, na tregoni përmes postës elektronike ose çfarë ndodh kur dëshironi të vizitoni strehën. Së treti, eja dhe merr shokun tënd të ri në shtëpi! Ne kërkojmë një tarifë të vogël adoptimi e cila na ndihmon të kujdesemi për më shumë këlyshë dhe qen. Të gjithë këlyshët dhe qentë në strehën tonë janë vaksinuar plotësisht dhe të gjithë qentë më të vjetër se 6 muaj janë sterilizuar dhe kastruar. Ekipi ynë gjithashtu mund të ofrojë rekomandime për të ushqyerit dhe kujdesin për qentë dhe t'ju japë kontakte me dyqanet e kafshëve shtëpiake dhe klinikat veterinare.

IMG_9225_edited.jpg

ADOPTIMET NDERKOMBETARE

Shumë nga qentë dhe këlyshët tanë gjetën shtëpi të dashura në vende të tjera në Evropë dhe SH.B.A. (shih Tregimet e Gëzuar!). Të gjithë qentë dhe këlyshët në strehën tonë janë plotësisht të vaksinuar dhe të gjithë qentë mbi 6 muaj janë sterilizuar dhe kastruar. Ekipi ynë gjithashtu do të përgatisë dokumentet e nevojshme ndërkombëtare të transportit dhe do të i vendosë qenit një mikroçip. Nëse nuk jeni fizikisht në Kosovë, ne mund të ndihmojmë në gjetjen e një vullnetari për të transportuar kafshën shtëpiake ose për të dërguar atë në një aeroplan. Ne ju kërkojmë të mbuloni shpenzimet e transportit të qenit (arka e udhëtimit dhe bileta e avionit së bashku janë zakonisht midis 400 - 600 EUR). Ne gjithashtu ju kërkojmë të paguani një tarifë adoptimi - 150 EUR. Tarifa e adoptimit na ndihmon të kujdesemi për shumë më tepër qenë në strehë. Këtu keni më shumë informacion në lidhje me importimin e kafshëve shtëpiake në BE dhe SH.B.A..

Adopt a Dog: What We Do

NJOFTOHUNI ME KËLYSHËT DHE QENTË TANË

Mbajeni treguesin sipër fotove për të parë emri e secilit qen

Adopt a Dog: About Us
Adopt a Dog: Gallery
bottom of page